Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

[+] Klik untuk dapatkan tampilan yang lebih jelas.

Fuhh! Agak lama aku tak posted.. 2 minggu rasanya kan.. Maklumlah, dok asrama. Standard 2 minggu sekali lah balik.. Hahha! Korang apa khabar? Sihat tak? Aku tak sihat sikit lah... Nie baru lepas baik dari demam... Batuk-batuk pun ada lagi..

Okaylah, sekarang nie aku bukan nak cerita tentang demam aku ataupun batuk aku.. Sekarang aku nak cerita tentang Segmen yg aku baru join dari abang Apit nie.. Sepanjang aku berblogging, aku dah join sekali Giveaway yg abang Apit anjurkan dan hari nie, first time aku join Segmen, pun dari blog abang Apit nie.

Ini jujur dari hati dan betul aku tak tipu! Sebelum aku start berblogging, aku dapat banyak ilmu dari blog Fizgraphic nie dan aku belajar macam-macam tutorial edit blog... Dan sekarang korang tengok kan? Blog aku nampak berseri-seri sikit.. Kehkehkeh!

Bukan nak tipu lah, tapi serius. Jujur dari hati.. Blog Fizgraphic banyak membantu aku, dan mungkin ia tutorial yg abang Apit ajarkan nie sangat berguna untuk korang bagi yg masih newbie... 

Yang paling berterima kasih sekali, tutorial Cara Nak Cashout Earning Says.My! Duit Says aku hari tuh dah cukup RM 100, aku cari tutorial kat Google, tapi semuanya tutorial lama.. Nasib baiklah jumpa tutorial dari abang Apit nie.. Alhamdulillah.. Selamat di Cash Out..

Sekian sahaja dari aku, Assalamualaikum..

Pergi ke alamat ini untuk join Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic: http://www.fizgraphic.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Atau

Tekan sahaja Banner di atas.

10 orang pengomen yang tercomel ! :

Aida dari segmen yang sama.. aida follow sekali blog Qimie #37.. salam kenal :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html
Yew ea, Salam kenal jugak. Trimas yew sbb follow blog Qimie. Apa-apa pun, Comel blog Aida. Warna hijau.. Dan nie first time Qimie join Segmen.. Heheh..
Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga awak berjaya.. Goodluck!! ^_^
singgah dari segmen sama jom singgah sini smbil berkenalan :D
salam... deno folow sini dari segmen yg sama :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgrafic.html
singgh sini dan follow....mardiyanhani.blogspot.com
Rupanya yg ramai komen nie dari segmen yg same.. nice-2.. Salam perkenalan jugak dari Qimie.. ^_^
dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html
salam....mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html
W'salam akak Mia. Saya pun daa follow blog akak Mia..

Post a Comment

Cancel Reply

Welcome to my paradise. I hope you all supported my blog and enjoy with my posted!

Followers

Ping Widget

Page Rank
DMCA.com
Kartikel Ping

Alexa Widget