Akaun Twitter milik Timbalan Perdana Menteri Israel digodam oleh Anonymous

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Dalam kumpulan penggodam antarabangsa Anonymous telah melancarkan #OPIsrael, aku baru dapat berita yang mereka nie dah godam akaun Twitter milik Timbalan Perdana Menteri Israel! Wah, aku tabiklah dengan dorang... Nie, aku ada bekalkan korang dengan screenshot sekali ya!

[+] Klik untuk dapatkan tampilan yang lebih jelas.

Ini lah yang buat aku makin suka dengan dorang.. Godam untuk kebaikan.. Pergi jahanam lah korang Yahudi! Nampaknya, #OPIsrael nie dah berjalan dengan lancar dan banyak jugak penggodam Malaysia yang godam laman web milik Israel... Terbaik lah lu orang!

Lagi 1, kalau ada yang tak percaya, nie ada link Twitter si TPM tuh...

Link: https://twitter.com/SilvanShalom

P/s: Majulah penggodam ke jalan yang benar!

15 orang pengomen yang tercomel ! :

terbaik lah qimie nanti kasi fresh punya berita ok?
Hehe, Thanks.. Ini masih fresh x erk?
:') akhirnya kita tahu ada jugak faedah wujudnya hackers ni kan,, mujadafewa.blogspot.com. tinggalkan link k :D
Betul tuh. Hackers juga dibahagikan kepada beberapa bahagian sebenarnya..
Ada Blackhat Hackers, ada Whitehat Hackers dan ada yang Greyhat Hackers..

1. Blackhat Hackers = Menggodam untuk keseronokan diri... hehehe
2. Whitehat Hackers = Menggodam untuk kebaikan orang ramai
3. Greyhat Hackers = Kadang kala untuk kejahatan, dan kadang kala untuk kebaikan... hoho..

Bagi maklumat plak titew...
wow , qimie . nice blog :DDDDDDDD
Thanks bro.. Singgah lah selalu... Gambar avatar comments nie pown x smpat nk edit balik.. hahaha..
Keren sobat artikelnya ...

mampir lagi yah ke blogku ..

www.kuntoro-cyber.com

-From Indonesia-
Terima kasih saudara Kuntoro Tirto...

Blog kamu juga menjadi sumber saya untuk mencantikkan template ini... !
untung la boleh hekk... ekekeke
mcm mne diorg hack? saya pun nk cuba gak

http://themafiacyber.blogspot.com/
Hmm, entahlah.. Diorang adalah cara dorang yang tersendiri.. Yang pastinya, mmg terbaik..
haha terbaik. lain kali hack terus twitter obama ke pulak

Post a Comment

Cancel Reply

Welcome to my paradise. I hope you all supported my blog and enjoy with my posted!

Followers

Ping Widget

Page Rank
DMCA.com
Kartikel Ping

Alexa Widget