Giveaway For Followers

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

GIVEAWAY FOR FOLLOWERS!
Apa khabar semua? Sihat tak? Hehe. Aku sihat-sihat jak.. Hmm, ini first time aku join Giveaway yang diajurkan abang Apit, Fizgraphic.com, dan 3 lagi rakan Blogger beliau iaitu Azhafizah.com, Duniashida.com dan Kisahemasputih.com. Sebenarnya, " Giveaway For Followers " nie bagi aku memang hebat, dan agak menarik... Maklumlah, ini merupakan Giveaway pertama yang aku join!

Dan lagi 1, untuk hadiah dan syarat-syarat Giveaway nie, korang boleh tengok dekat banner kat atas tuh kay or dekat bawah nie pun boleh...!

Syarat-syarat:

1. Buat satu entry dan letakkan banner giveaway ini (backlink kan ok)
2. Letakkan link sponsors dalam bloglist dan di alu-alukan follow juga :)
3. Publish entry dan submit dikomen entry ini. SIAP! mudahkan??

Hadiah dari sponsors:

1. dari APIT - DVD TOP Secret Photoshop 1 Set x1 pemenang - Review Blog x2 pemenang
2. dari AZHAFIZAH - Keychain Exclusive Azhafizah.com x5 pemenang
3. dari SHIDA'R - Calendar Exclusive Duniashida.com x5 pemenang
4. dari EMAS PUTIH - Topup RM5 x6 pemenang (celcom dan maxis)

Ehh! Korang tertinggal Syarat No 2 tuh!! Baca sekali lagi kay! ^_^

5 orang pengomen yang tercomel ! :

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html
Thanks sudi join.All the best!
Sama-sama Azhafizah Md Nor. ^_^
jom join ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html
Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari GA yang sama
http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/giveaway-for-followers.html
Niena dah follow blog ni .. Meh follow blog Niena semula ..
Jom singgah blog Niena pula .. =)

Jom join segmen pencarian bloglist Niena .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-bloglist-december-by.html

Post a Comment

Cancel Reply

Welcome to my paradise. I hope you all supported my blog and enjoy with my posted!

Followers

Ping Widget

Page Rank
DMCA.com
Kartikel Ping

Alexa Widget